Sos Bechamel

de mihaelaM in Sosuri, 12 Oct 2013 | 9035 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 5 linguri faina
  • 800 ml lapte
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos Bechamel:

Topim untul la foc micut,apoi adaugam faina putin cate putin si amestecam bine cu un tel.

Dupa ce am amestecat faina adaugam si lapte la fel ca si faina,putin cate putin mestecand continuu.

Dupa ce am adaugat si tot laptele mai lasam 1 minut la fiert insa mestecam continuu.

Dupa ce stigem focul adaugam sarea si piperul dupa gust dupa care putem sa-l folosim pt ce avem nevoie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Bechamel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]