Sos de cirese

de Bya Ralu in Sosuri, 27 Iun 2012 | 9454 vizualizari

 

este un sos care se foloseste pentru carne de porc,de vitel si chiar si peste

 

INGREDIENTE

  • 150 g cirese curatate de samburi
  • 1 lingura de unt
  • 2 linguri de smantana
  • 2 linguri de faina
  • boia dulce,piper,vegeta
  • vin rosu
  • ardei picant
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de cirese:

Se pune untul sa se topeasca,se adauga faina si se amesteca incontinuu, se stinge cu smantana si se adauga putin vin rosu. Se lasa putin la fiert, se adauga si ciresele, adaugam boia dulce, sare, vegeta si piper alb si cateva frunze de ardei picant. Se lasa la foc circa 10 minute, se pune si putin patrunjel uscat maruntit. Se muta intr-un castron si se baga blenderul ca sa se paseze bine toata compozitia si se serveste la orice fel de carne in afara de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]