Sos de ciuperci cu carne

de dantes in Porc, 8 Mar 2015 | 3573 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 300 g ciuperci
  • 50 g unt
  • 100 ml.smantana
  • 200 ml.vin alb
  • 2 linguri de mustar
  • 50 g faina
  • 50 ml.ulei
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de ciuperci cu carne:

Ciupercile se taie in felii si se pun la calit in unt.Carnea se taie in felii subtiri se trece prin faina si se rumenesc cam 2 minute pe fiecare parte in ulei se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se stinge cu vin,se adauga mustarul,smantana si ciupercile calite si se lasa pe foc pana cand carnea este bine facuta.

Se serveste cu garnitura preferata,orez,legume,piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de ciuperci cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos de ciuperci, cu smantana