Sos de marar

de lia maria in Pt. carne, 25 Ian 2011 | 7170 vizualizari

 

Un sos usor foarte gustos care se serveste alaturi de cartofi natur si carne fiarta.

 

INGREDIENTE

  • 50 ml ulei
  • 50 g faina
  • 2 legaturi frunze de marar
  • ½ lingurita usturoi uscat
  • 40 ml lapte
  • Sare
  • Piper alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de marar:

Punem uleiul la incins, adaugam faina, o calim 1’ (nu trebue sa-si schimbe culoarea), adaugam mararul si usturoiul si stingem cu lapte, amestecand incontinuu pentru evitarea formarii de cocoloase. Lasam sa dea cateva clocote, asezonam si sosul este gata de servit.

Am servit sosul cu cartofi  si carne fiarta de vitel.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos de usturoi cu crema de branza pufoasa Delaco