Sos de patrunjel

de Panacris in Sosuri, 21 Apr 2020 | 6151 vizualizari

 

Recunosc că pentru sosul ăsta e vinovată Nico ;) m-a uns pe suflet și papilele gustative;)
L-am degustat și savurat când a fost alături de mine, la vernisajul, Panacris,  Culoare și savoare, susținut de Zepter ;)
Dacă mi-a rămas pe retină și în papilele gustative, a trebuit să-l prepar.
Mno, acum i-a venit momentul. Un sos simplu, dar tare proaspăt și aromat!;)
 
 L-am savurat alături de o supă cremă din legume. Tare bine a completat gustul. Mulțumesc Nico! ;) 

 

INGREDIENTE

  • Pătrunjel proaspăt 1 legătură,
  • Ulei de măsline 3 linguri,
  • Zeamă de lămâie cca. 50 ml.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de patrunjel:

Firele de pătrunjel se toacă mărunt, cât se poate, manual. Dacă aveți vreun blender prin zonă, vă ușurați mult munca. Apoi adăugați zeama de lămâie și uleiul de măsline, amestecați până ce se obține un sos omogen și serviți cu preparatele preferate, în special supe crème sau piureuri din legume.

 

Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pesto cu rosii uscate la soare si fistic