Sos de patrunjel cu iaurt

de alilianaa in Pt. carne, 30 Apr 2014 | 14355 vizualizari

 

Este atat de racoros si de bun ca merge servit si pe o felie de paine....frumoasa descriere, nu? Initial am vrut numai sos de patrunjel, dar am vazut ca iese putin din ce am pus eu in vasul blender-ului. Mi-a venit ideea cu iaurtul si nu regret deloc pentru ca i-a dat o savoare buuuna, foooarte buuuna!:)

 

INGREDIENTE

  • 2 legaturi bune de patrunjel
  • cateva fire de marar ( optional)
  • 2 fire usturoi verde
  • 5 linguri apa
  • 3 linguri ulei
  • sare, piper dupa gust
  • 350 g iaurt, 0,1% grasime
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de patrunjel cu iaurt:

Patrunjelul se  spala si se rupe frunza cu frunza si se pune in vasul blenderului vertical. Se spala si mararul si se adauga tot acolo. Se mai pune apa si uleiul, sare, piper si se mixeaza pana devine aproape o pasta.

Cand este gata se adauga peste iaurt si se omogenizeaza. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de patrunjel cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Nuggets din piept de pui cu sos de iaurt