Sos de usturoi cu smantana

de AndrutzaP in Clasice, 22 Apr 2016 | 5061 vizualizari

 

Atat de bun ca il puteti manca cu orice. Eu vi-l recomanda in combinatie cu ficatei, cartofi prajiti...

 

INGREDIENTE

  • 6 catei de usturoi
  • 5 linguri de smantana
  • sare si ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de usturoi cu smantana:

Intr-un mojar se pune usturoiul zdrobit cu presa si, impreuna cu sarea, se amesteca pana se formeaza o pasta fina. Cand ajunge la consistenta dorita, adaugati 1 lingurita de ulei si mai frecati pana ce incepe sa semene cu o maioneza.

Mutati usturoiul intr-un vas cu capac, adaugati cele 5 linguri de smantana, amestecati si gata, il puteti servi.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Daca preferati sosul de usturoi mai slab ca intensitate, puneti mai multa smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de usturoi cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

alilianaa 1

22.04.2016, 20:04

buuunnn!

marcela1979 1

24.04.2016, 18:47

Gherca Daniela 1

25.04.2016, 18:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos picant pentru cartofi prajiti