Sos de zmeură homemade

de simonacallas in Cook and smile, 15 Apr 2014 | 7470 vizualizari

COMENTARII (19)

Constelatialeu 1

15.04.2014, 07:43

Nu cerd ca mai apuca sa fac sos,la cat de mult imi place zmeura...

Merisor 1

15.04.2014, 07:44

Bun sosul de zmeura!

Satisfyyourcravings 1

15.04.2014, 08:03

Cat de util!

simonacallas 1

15.04.2014, 08:13

Cleme, nici la noi nu rezista, dar am pus interdictie pentru un pumn de zmeura, ca aveam nevoie de sos

Merisor, bun tare, asa-i

Adriana, ma bucur ca gasesti utila reteta

Va multumesc mult

tiby 1

15.04.2014, 08:13

ador zmeura !

simonacallas 1

15.04.2014, 08:28

Tiby, welcome to the club Cred ca tuturor ne place

gaby_duceag 1

15.04.2014, 08:59

Cantitatea de zahăr nu e bătută în cuie
asta e clar!
cum sa bati zaharul in cuie? )))))))))))))))))))

hahaha))))


am adaugat-o la favorite, arata super!

deyutzky 1

15.04.2014, 09:05

vaaaii ce-mi place zmeura!

simonacallas 1

15.04.2014, 09:10

Gaby Pai nu e batut in cuie, poate in cuisoare )

Deyu, cred numai cine e alergic nu mananca zmeura

Va multumesc mult

simona72 1

15.04.2014, 09:12

Supeeer! Cel mai bun si cel mai parfumat din zmeura! In toamna eram tare suparata ca nu am gasit zmeura pe piata pt dulceata, dar m-am desteptat e super buna si cea congelata pt sosuri si cand ai chef de o portie de dulceata se face imediat. doar cu samburii nu ma prea impac eu

Lavinia 1

15.04.2014, 09:30

minunat!

MotanLaOale 1

15.04.2014, 10:32

Rocsi 1

15.04.2014, 11:28

simonacallas 1

15.04.2014, 11:58

Simona, sigur ca e foarte buna si congelata, ba chiar am auzit cofetari cu experienta afirmand ca e mai puternic parfumul la cea congelata

Lavinia, esti o draguta

Motanel, banuiesc ca si tie iti place zmeura

Rocsi, bucuroasa de vizita

Va multumesc mult, tuturor

Lia_ 1

15.04.2014, 19:55

este asa-zisul coulis din fructe doar ca este conservat? la favorite. se poate face si din capsuni cred, cand va fi abundenta.

Simona72, sosul il poti strecura de seminte, daca ai rabdare

Simonacallas, cica batut in "cuisoare"

simonacallas 1

15.04.2014, 20:12

Lia, cred ca e ca si coulis. Nu stiu daca se conserva, noi nu facem mai mult decat ne trebuie, dar pana se raceste trebuie inchis etans ca sa nu faca pojghita deasupra. Se poate face din absolut orice fructe, trebuie doar sa ajustam cantitatea de zahar. Multumesc

RuxyRux 1

15.04.2014, 22:44

Exceptional draga mea! Adooor zmeura sub orice forma

simonacallas 1

20.04.2014, 22:04

Multumesc mult, Rux Si eu ador zmeura

babi5 1

26.11.2014, 20:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta pufoasa la cuptor cu ciuperci si mozzarella