Soufflé de legume

de LicutaMarin in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2011 | 8656 vizualizari

 

Un amestec de legume care va vor incanta simturile.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg conopida
  • 500 gr dovlecei
  • 300 gr morcov
  • 3 oua
  • 200 gr smantana (20% grasime)
  • 200 gr cascaval sau branza
  • pesmet si ulei pt. uns forma
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Soufflé de legume:

1. Se desface conopida buchetele si se da intr-un clocot in apa cu sare timp de 10 minute, impreuna cu dovlecelul taiat cuburi mari si morcovul taiat rondele. Se pun intr-o strecuratoare si se lasa la racit.

2. Se bat ouale cu putina sare, dupa care se  pune smantana, se amesteca bine si apoi se adauga cascavalul (branza) ras.

3. Se unge o forma (tava) cu ulei si se tapeteaza cu pesmet. Se aseaza legumele dupa care se toarna oul batut cu smantana si cascavalul si se da la cuptor la foc potrivit, circa 40-50 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Soufflé de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saleuri cu chimen