Spaghete cu sos de branzeturi si ciuperci

de -Licurici- in Spaghete, 1 Feb 2016 | 8319 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g spaghete;
  • 70 g unt;
  • 100 g cascaval;
  • 100 g branza de burduf;
  • 200 g telemea de vaca;
  • 400 ml smantana pentru gatit;
  • 500 g ciuperci congelate;
  • sare roz de Himalaya si verdeturi de provence;
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sos de branzeturi si ciuperci:

  1. Am dat telemeaua si cascavalul pe razatoare, iar branza de burduf am rupt-o in bucati mai mici.
  2. Am pus untul taiat cubulete intr-o tigaie wok si, cand s-a topit, am adaugat ciupercile congelate. 
  3. Am lasat sa se inmoaie ciupercile si sa se evapore din apa, apoi am adaugat smantana pentru gatit, branzeturile si condimentele.
  4. Am fiert sosul 10 min.
  5. Intre timp, am pregatit spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj.
  6. La final, am adaugat spaghetele peste sos si le-am amestecat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sos de branzeturi si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete negre sau cu peperocino cu fructe de mare