Spaghete cu sos de rosii si busuioc

de Corinuta in Spaghete, 9 Iul 2013 | 39427 vizualizari

 

E vara, e cald, mie una nu-mi place sa "fac foc" in bucatarie, asa ca aleg retete simple care se fac repede. Partea buna e ca sunt si gustoase si sanatoase!

 

INGREDIENTE

  • 500 g spaghete integrale
  • 700 ml pasata de rosii sau rosii in bulion
  • 1/2 legatura busuioc proaspat
  • 4 catei de usturoi
  • 4 linguri ulei de masline
  • un praf de zahar
  • sare, piper macinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sos de rosii si busuioc:

Se pun la fiert spaghetele in 5 litri de apa cu sare. Intre timp curatam si tocam usturoiul si il calim putin in uleiul incins, nu-l lasati mult ca devine amar. Adaugam pasata de rosii sau rosiile taiate cubulete, condimentam si lasam sa fiarba 10-15 minute.

Busuiocul se spala si se toaca marunt, se adauga la sos chiar la sfarsit in ultimele 2-3 minute. Se scurg spaghetele de apa si se amesteca cu sosul, apoi se servesc.

Pofta mare!

TIPS-URI

1

pentru un plus de gust, la servire puteti presara deasupra parmezan razuit

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sos de rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos roșu, ciuperci, capere și măsline verzi