Spaghetti pesto alla genovese

de mimmi in Spaghete, 11 Iul 2011 | 10736 vizualizari

 

Un sos foarte aromat si foarte bun.
Eu am avut gata cumparat dar il puteti face si acasa.

 

INGREDIENTE

  • spaghetti
  • sare
  • 2 catei de usturoi
  • 1 mana frunze de busuioc
  • 100 ml ulei de masline extravirgin
  • 100 g parmezan  ras
  • 1 lingurita seminte de pin
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti pesto alla genovese:

Punem in mojar cateii de usturoi si cu putina sare,ii pisam pana devin crema. Adaugam frunzele de busuioc si inca putina sare si pisam in continuare pana devin ca si o pasta. Cand busuiocul capata o culoare verde inchisa,adaugam semintele de pin si pisam  in continuare. Adaugam parmezanul si amestecam in mojarul pana devine totul pasta. Turnam uleiul putin cate putin, in timp ce amestecam usor. Si pesto e gata.

Punem apa la fiert,cand da in clocot adaugam spaghetele,putina sare si lasam sa fiarba cca 8 minute. Le scoatem intr-o strecuratoare,le amestecam cu pesto si servim. Decoram cu busuioc. Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti pesto alla genovese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (14)

mamaieelena 1

13.07.2011, 09:27

mimmi 1

14.07.2011, 11:57

Anamaria,eu am vazut seminte de pin in Real .....

gaby_duceag 1

15.07.2011, 13:58

ce prezentare eleganta!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]