Spaghettini Verdi

de Mitinita in Spaghete, 14 Noi 2010 | 3807 vizualizari

 

Mai simplu de atat nici ca se poate!

 

INGREDIENTE

  • 6 linguri unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 catei de usturoi,pisati
  • 8 linguri de patrunjel tocat
  • 500 gr spaghettini (sau spaghete),fierte al dente
  • 1/4 cana branza Parmesan
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghettini Verdi:

Se caleste usturoiul in unt si ulei de masline.
Se adauga patrunjelul si se amesteca inca patru minute.
Se adauga sare,piper si parmesan la spaghete.
Se adauga sosul de patrunjel si de usturoi,se amesteca si se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghettini Verdi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

Bougatsa - Delicioasa plăcintă grecească cu cremă de griș

pe 31.01 la 15:01

Quesadilla cu pui și legume la tigaie - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.01 la 09:13

Budincă de paste cu iaurt - Savoare maximă într-o rețetă simplă

pe 30.01 la 10:50

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete carbonara, reţetă adaptata