Spanac cremos cu usturoi

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2013 | 5635 vizualizari

 

Preferatul meu :) simplu, rapid si extrem de gustos...:)...eu l-am preparat in vasul Zepter....

 

INGREDIENTE

  • 800 gr spanac congelat( tocat)
  • zeama de la 1/2 de lamaie
  • 5 catei de usturoi( vara pun din cel nou)
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare dupa gust
  • 50 gr unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cremos cu usturoi:

Se incinge uleiul in vas, se pune usturoiul zdrobit.

Lasam pe foc 30 de secunde si punem spanacul, peste el turnam zeama de lamaie si o cana de apa. Punem capacul si il tinem pana se inmoaie( in jur de 12 minute) la foc mic.

Luam deoparte punem sare dupa gust, adaugam untul si mixam la blender. Asta e tot...

Spanacul nu se reincalzeste. Se consuma imediat si daca ramane se serveste rece.

TIPS-URI

1

Puteti inlocui cana de apa cu o cana de lapte daca doriti...

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cremos cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Sim0na 1

06.06.2013, 16:20

bun

mirela0911 1

06.06.2013, 20:11

ce culoare frumoasa!

RuxyRux 1

06.06.2013, 20:55

Multumesc frumos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]