Spanac cu smantana

de _Alina_ in Mancaruri de legume, 9 Iun 2012 | 4270 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 270 g spanac
  • 4 lg smantana
  • 1 lgt ulei
  • 1 cepa verde
  • 1/4 lgt sare
  • 1/4 lgt mix de legume uscate
  • 1 catel de usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu smantana:

1. Spalati spanacul si il opariti-l 5-8 min.
2. Spalati si taiati ceapa, apoi o caliti intr-o lingurita de ulei.
3. Scoateti spanacul din apa si il tocati.
4. Puneti spanacul peste ceapa calita.
5. Adaugati 3 lg de smantana peste spanac si lasati la foc mediu 5 min.

6. Puneti mixul de legume, sarea si piperul peste spanac.
7. Transferati spanacul intr-un castron, puneti desupra 1 lg de smantana si catelul de usturoi feliat.

    Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Puteti folosi smantana cu continut redus de grasimi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu ochiuri