Spanac cu smantana

de RuxyRux in Mancaruri de legume, 19 Oct 2015 | 10010 vizualizari

 

O mancare rapida, usoara si incredibil de buna...buuuuna de te lingi pe degete!

 

INGREDIENTE

  • 2 pungulite spanac congelat sub forma de rondele
  • 5 linguri smantana
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 5 catei de usturoi
  • 1 ceapa alba
  • 100 ml lapte
  • 100 ml apa
  • sare de mare dupa gust
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu smantana:

In 3 linguri ulei de masline se caleste usor ceapa toacata si usturoiul  zdrobit 1 minut se adauga spanacul congelat, zeama de lamaie si 100 ml apa si se pune capacul.

Eu am facut mancarea in Zepter.

Am lasat spanacul pe foc in jur de 7 minute pana a scazut aproape toata apa, am luat capacul, am amestecat usor si am adaugat laptele. Am mai lasat cateva minute( 3 sau 4) pe foc foarte mic, am pus smantana si am potrivit gustul de sare.

Desigur noi l-am mancat cu oua ochiuri la capac pentru ca tare bine merge combinatia.....vedeti zeama din farfurie? :))))))...am intins in ea cu paine proaspata taraneasca calda de nu s-a vazut!  :)))))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu smantana