Sparanghel fript cu sos de iaurt si usturoi

de ExploraCuisine in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2011 | 7513 vizualizari

COMENTARII (15)

ionela2682 1

12.05.2011, 09:34

Alaturi de o friptura buna cred ca e ,,,

MotanLaOale 1

12.05.2011, 09:49

marcela1979 1

12.05.2011, 09:54

eu pap friptura ,restul vi l las voua

RuxyRux 1

12.05.2011, 10:01

Foarte tare imi place...eu il pap crud

Mitinita 1

12.05.2011, 10:04

ce bun e

mihaelaM 1

12.05.2011, 10:25

nu am mancat dar prefer friptura

kamy 1

12.05.2011, 10:52

nu stiu ce gust are da pap carnita

deyutzky 1

12.05.2011, 10:58

Lau 1

12.05.2011, 13:25

eu am mancat dar la borcan si mia placut ,nu stiu ce gust are dar arata super

vero_closca 1

12.05.2011, 13:50

bun si sanatos! imi place mult!

ExploraCuisine 1

12.05.2011, 16:24

Fetelor, sper sa nu va fie frica de Sparanghel, e o leguma foarte sanatoasa, contine multe vitamine si e ideal pentru copii! l-am propus pentru provocare, ca sa vedem cat mai multe retete, o sa le afisez la sfarsitul lunii pe blog...e o garnitura grozava pentru friptura si nu are un gust intens, merge perfect cu un sos ca cel de mai sus

lilik 1

12.05.2011, 16:46

f bun si eu gatesc sparanghel dar prefer cel "salbatic" ca e mult mai gustos

ExploraCuisine 1

12.05.2011, 17:14

Lilik, eu inca nu am vazut din cel salbatic la supermarketul de la mine din bloc, ce-i drept ca nu am cautat in alta parte

divainbucatarie 1

13.05.2011, 08:22

adry88 1

03.06.2011, 15:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri din aluat cu iaurt, dospit la rece