Sparanghel la cuptor cu bacon si ou

de madi_marin in Mancaruri de legume, 27 Iul 2018 | 3342 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 legătură de sparanghel
  • felii subţiri de bacon
  • sare
  • piper
  • ouă
  • parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sparanghel la cuptor cu bacon si ou:

Se taie partea mai tare de la fiecare sparanghel.

 Se spală şi se opăresc pentru 5  minute.

 Se scot într-un castron cu apă cu gheaţă.

 Se tapetează o tavă cu hârtie de copt.

 Se înfăşoară fiecare sparanghel în câte o fâşie de bacon.

 Se presară cu sare şi puţin piper, apoi se dau la cuptor la 200 grade C, pentru 8 minute.

 După acest timp, se întorc, apoi se mai lasă încă 8 minute.

 Se fierb ouăle moi. 

La servire se presară parmezan ras.

 Pofta bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel la cuptor cu bacon si ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole alba si rosie cu bacon