Spätzle la tigaie cu ceapa si masline

de Corinuta in Paste, 15 Iun 2013 | 6031 vizualizari

 

Prima data cand le incerc, tare bune si rapid de facut, cu siguranta am sa mai fac si alte variante!

 

INGREDIENTE

  • 400 g spätzle
  • 50 g unt
  • 2 fire ceapa verde
  • 10-12 masline fara samburi
  • sare, piper macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spätzle la tigaie cu ceapa si masline:

Se pune untul la topit intr-o tigaie de marime medie, se adauga spätzle si se prajesc 5 minute amestecand din cand in cand. Se taie ceapa rondele si se pune peste spätzle, se mai prajesc 2-3 minute, apoi se adauga si maslinele taiate rondele si se ia de pe foc. Se condimenteaza cu sare si piper proaspat macinat. Se servesc calde.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

puteti adauga la sfarsit si putin patrunjel tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Spätzle la tigaie cu ceapa si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle verzi cu masline si capere