Spirala cu spanac,branza Brie si mac

de irena in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2012 | 4653 vizualizari

 

Un aperitiv aspectuos ,delicios si usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr foeitaj,
  • 200 gr spanac fiert si tocat,
  • 100 gr branza Brie( ricotta, philadelphia),
  • 1 lingura cascaval ras,
  • 1 lingura pesmet,
  • 1 ou . 
  • 1 galbenus ,
  • 2 linguri lapte si 1 lingura mac (susan) pentru uns spirala.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirala cu spanac,branza Brie si mac:

 Spanacul fiert ,foarte bine scurs si tocat se amesteca cu branza,ou,pesmet.

Se taie aluatul in fasii late de 5 cm si se aseaza umplutura pe lungimea fasiilor si se ruleaza,apoi se asaza in forma de spirala intr o forma (25 cm diametru) tapetata cu hartie de copt.Se unge spirala cu amestecul de galbenus si lapte si se presara mac.Se coace timp de 20 min in cuptorul preinaclzit la 200 C.

 

TIPS-URI

1

Spanacul trebuie sa fie foarte bine stors.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirala cu spanac,branza Brie si mac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Teo 1

05.02.2012, 22:24

cat se poate de interesant!

RuxyRux 1

05.02.2012, 22:31

Ce minunat arata!!!

irena 1

06.02.2012, 21:22

Va multumesc mult ptr aprecieri ! Felicitari si voua!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]