Spirale cu peşte

de botcrina in Fusilli, 28 Feb 2015 | 4307 vizualizari

 

Un meniu rapid şi gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1 file pangasius
  • 500 g spirale
  • 1 morcov mic
  • 1 ceapă medie
  • 3 caţei de usturoi
  • 3 linguri pasta de roşii
  • sare, piper după gust
  • 1 linguriţă busuioc uscat
  • 100 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu peşte:

Curăţăm legumele şi le spălăm.

Răzuim morcovul pe răzătoarea mare, apoi îl călim în ulei încins, adăugăm ceapa cubuleţe şi lăsăm până se pătrund bine. Stingem cu pasta de roşii.

Curăţăm şi spălăm fileul de pangasius, apoi cu un şerveţel absorbant ştergem surplusul de apă de pe acesta. Porţionăm peştele în cubuleţe.

Punem peştele peste sosul care fierbe, condimentăm cu sare, piper după gust, lăsăm să fiarbă mestecănd din când în când, apoi spre final punem usturoiul tăiat fin şi busuiocul.

Până se pătrunde totul punem apa cu o lingură de sare, la fiert pentru paste.

Când fierbe apa turnăm pastele în aceasta şi le fierbem până devin aldente.

La final amestecăm pastele cu sosul de peste.

Se serveşte calduţ.

Poftă buna!

TIPS-URI

1

se poate folosi orice alt tip de paste sau peşte;

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu peşte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]