Spuma de creveti cu avocado

de ianculubita in Fructe de mare, 24 Oct 2013 | 5634 vizualizari

 

Daca va plac fructele de mare,va recomand aceasta spuma super delicioasa,luata din Cartea Regala a Principesei Margareta

 

INGREDIENTE

  • 200 g creveti prefierti
  • 2 oua fierte tari
  • 4 linguri maioneza
  • 1 lingura sos worcester
  • 1 avocado
  • 200 ml smantana
  • 2 albusuri
  • sucul si coaja rasa de la 1 lamaie
  • 4 foi de gelatina
  • marar verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de creveti cu avocado:

In jurul formelor de sufleu pe exterior punem o banda de hartie cartonata prinsa cu scotch, astfel incat sa fie mai inalta decat forma cu 2,5 cm apoi ungem cu unt si forma si hartia. Zeama de lamaie cu 1-2 linguri apa le punem pe foc doar cat sa se incalzeasca, adaugam gelatina hidratata, amestecam bine, adaugam coaja de lamaie, maioneza, smantana, mararul tocat fin, sosul worcester, condimentam si lasam deoparte. In alt bol punem ouale date pe razatoarea cu ochiuri mari, crevetii si avocado curatat, taiate marunt. Totul se amesteca cu smantana si albusurile batute spuma.

Punem in fiecare forma compozitia pana la marginea hartiei si lasam la frigider 4 ore, dupa care se indeparteaza cu grija hartia si se serveste cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de creveti cu avocado" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv din creveti, peste afumat si brocoli