Spuma de piersici

de Angelina_Elena in Dulciuri, 6 Iun 2013 | 3091 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml frisca lichida
  • 1 compot mare de piesici
  • 1 lingurita zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de piersici:

Spuma de piersici: mixam frisca pana se intareste.  

Piersicile scurse de sirop se pun intr-un blender impreuna cu zaharul pudra si se fac piure.

Adaugam piureul peste frisca batuta si amestecam usor cu o spatula, de jos in sus.

Se da la frigider pana la servire!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de visine cu crema de iaurt.