Stelute cu marmelada [ de post]

de mihaelar63 in Dulciuri, 20 Dec 2013 | 4137 vizualizari

 

Dulciuri , prajituri , foi , fursecuri peste tot . Asa ca mi-am preparat ceva si eu rapid .

 

INGREDIENTE

  • 2 foi aluat foietaj [ 900 gr ]
  • 300 gr marmelada mixta de fructe
  • 1/2 portocala -zeama
  • nuca cocos
  • cirese confiate
  • zahar pudra facultativ
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute cu marmelada [ de post]:

Desfaceti o foaie . Ungeti cu marmelada.

Suprapuneti cealalta foaie pentru foietaj  .

Ungeti cu zeama de portocale deasupra si presarati nuca de cocos .

Taiati stelute cu forma metalica.  Pe fiecare steluta puneti o cireasa confiata .

 Coaceti la cuptor  la 200 grade pana se rumenesc [ 15-20 min.].

Daca doriti mai dulci presarati si zahar pudra .

TIPS-URI

1

Aluatul pentru foietaj se dezgheata lent la temperatura camerei .

Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute cu marmelada [ de post]" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]