Stiuca pe pat de legume

de anca_rm in Peste, 22 Feb 2016 | 7203 vizualizari

 

O reteta perfecta pentru cina.
O reteta sanatoasa, rapida si gustoasa.
Stiuca este un peste rapitor foarte lacom de apa dulce. Unii il numesc "rechinul apelor dulci"
Carnea ei este gustoasa, slaba si ferma. Este un peste care se consuma bine sarat sau in sos de rosii. 

 

INGREDIENTE

  • -1 bucata stiuca (aproximativ 1kg)
  • -3 cepe mari
  • -2 morcovi
  • -2 catei usturoi
  • -sare
  • -piper
  • -foi dafin
  • -200 ml vin alb
  • -1 rosie
  • -1/2 lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca pe pat de legume:

Stiuca am curatat-o de solzi si am spalat-o bine in apa rece. Am uscat-o in prosoape de hartie .

Asezonam cu sare si piper si in interiorul ei asezam frunze de dafin.

Morcovul l-am taiat cu curatatorul de legume in fasii lungi si subtiri.

Ceapa,usturoiul si rosia  rondele.

Intr-o tava antiaderenta am pus morcovi, ceapa si usturoiul imprastiate pe toata suprafata ei. Deasupra am asezat stiuca intreaga si peste rondele de rosii.

Am stropit cu zeama de lamaie, am turnat vinul si am pus tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pana cand a fost gata (aproximativ 20 minute).

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Baby Hering cu mamaliguta si mujdei de usturoi