Strudel cu branza dulce

de elena1988 in Prajituri, 19 Ian 2011 | 6507 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foi de placinta
  • 700 gr de branza de vaci
  • coaja de lamaie si portocala
  • 100 gr de stafide
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingura de gris
  • unt
  • zahar dupa gust
  • 3 galbenusuri
  • 5 linguri de smantana grasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu branza dulce:

Foile se lasa sa se decongeleze la temperatura camerei, apoi se unge fiecare foaie cu unt. In total sa fie 5 foi pentru un strudel.

Se pune umplutura( branza de vaci amestecata cu stafidele 2 galbenusuri, grisul si coaja de lamaie si portocala) se ruleaza si se pune in tava. La fel se procedeaza si cu restul foilor, se pun deasupra 3 galbenusuri amestecate cu smantana. Se dau la cuptor pana se rumenesc.

TIPS-URI

1

sa nu uitati sa puneti deasupra ouale cu smantana. Eu ma grabisem si nu am mai pus nimic deasupra si mi-au iesit foile crocante, dar intr-un final au fost mancabile, doar deasupra au fost mai crocante, interiorul a fost foarte bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu branza in compozitie