Stufat de curcan

de sisterskitchen in Curcan, 13 Apr 2012 | 9445 vizualizari

 

Pentru azi vă propunem o reţetă de sezon. Ca să fie o mâncare mai uşoară am înlocuit carnea de miel cu cea de curcan. E o reţetă cu iz de primăvară şi uşor de făcut şi cu gust grozav.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de curcan-noi am folosit pulpă dezosată
  • 12-13 fire de ceapă verde
  • 12-13 fire de usturoi verde
  • 250 ml suc de roşii
  • sare, piper
  • 5 linguri de ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de curcan:

1. Carnea de curcan se rumeneşte în 4-5 linguri de ulei.

2. Se adaugă ceapa şi usturoiul verde tăiate mărunt. Se lasă să se călească totul 3-4 minute, după care adăugăm sosul de roşii.

3. Potrivim de sare şi piper şi lăsăm să fiarbă aproximativ 40 de minute.

4. Când este gata, se stinge focul şi se presară o legătură de verdeaţă deasupra.

5. Noi am sevit stufatul alături de mămăliguţă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

ieri la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

ieri la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de curcan cu legume la tava