Stufat de pui

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 9 Apr 2010 | 8155 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa
  • 2 legaturi de ceapa
  • 1 legatura usturoi
  • 2 lg bulion
  • 3 lg faina
  • 2 felii de lamaie
  • apa
  • delikat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de pui:

Carnea se frige separat in tava sau in tigaie pana se rumeneste.Intr-o cratita se pun cateva lg de ulei si se caleste cepa si usturoiul taiate in bucati mai mari.Cand s-a fript carnea se pune peste ceapa si se acopera cu apa.Se lasa sa fiarba pana scade si inainte cu 5 min se amesteca bulionul cu faina si apa si se toarna peste carn.Se condimenteaza si se srveste cald!
POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui superioare pe pat de sare la cuptor