Sufle de dovlecei

de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri, 24 Iun 2009 | 20253 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei mari
  • 1 ceapa mare
  • 5 linguri de faina
  • 1 lingurita de praf de copt
  • 3 oua
  • 200 grame branzica de bivolita
  • 100 g parmezan
  • 1 rosie
  • 150 g sunca presata din piept de pui
  • 100 g ciolan afumat
  • 1 lingura de margarina
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel pentru decorat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufle de dovlecei:

Razauim dovleceii (eu i-am razuit la robot), taiem cubulete sunca si ciolanul, faina o amestecam cu praful de copt intr-un castronel.Ceapa o taiem solzisori si o calim putin, ouale le batem spuma, adaugam branzica razuita in oua si amestecam cu dovleceii si ceapa. Ungem cu margarina un vas de Jena si tapam cu faina. Punem compozitia preparata in vas. Punem sunca si ciolanul pe deasupra. Adaugam parmezan si rosii taiate feliute pe deasupra. Bagam la cuptor sufleul la 200 grade pentru 1 ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufle de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

liana_geicu 1

04.11.2009, 23:36

cred ca este super buna!

feliciacristea46 1

12.02.2013, 15:21

merge si fara ciolan, doar cu branza, oua, smantana !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv barcute din cartofi cu cascaval