Sufleu de branza

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2013 | 7685 vizualizari

 

Am achizitionat 2 vase dragutele din ceramica care asteptau sa fie si ele bagate in seama..Le-a venit randul intr-o dimineata cand am vrut omleta dar cum razgandeanula a intrat pe fir, urgent s-a transformat omleta intr-un sufleu...

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1/2 gogosar
  • 2 felii de piept crud afumat sau bacon
  • sare si piper dupa gust
  • frunzulite de cimbru
  • 1-2 linguri ulei de masline
  • 2 lingurite de unt
  • 1 felie groasa de branza telemea
  • 2 felii de cascaval afumat
  • 2 felii de branza brie
  • 2 lingurite pline de faina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de branza:

Ouale intregi se bat spuma cu un praf de sare. Se adauga faina si se amesteca usor cu telul sa se desfaca. Branza telemea se da pe razatoarea cu ochiuri mici, cascavalul si branza brie se taie cubulete si se adauga in compozitia de oua.

Pulpa de porc(am avut eu) se taie in felii subtiri, la fel si gogosarul si se trag la tigaie in putin ulei de masline. Se adauga si acestea in compozitia de oua, frunzulite proaspete de cimbru, sare si piper dupa gust. se amesteca usor cu o lingura in compozitie sa nu scoatem tot aerul din oua. Se pun in forme unse cu unt, se dau la cuptor la 180 grade pt 15 minute.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

se serveste calda, cu salate, rosii...

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de broccoli