Sufleu de dovlecei

de Lau in Aperitive / Garnituri, 3 Iun 2011 | 4546 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei
  • 1 ceapa mare
  • 5 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • 5 oua
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 100 g branza
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de dovlecei:

Se curata de coaja dovleceii si se dau prin razatoare. Se scurg bine de apa

La 4 oua se separa albusurile de galbenus. Se bat spuma albusurile cu un praf de sare. Se adauga galbenusurile si se amesteca

Se adauga dovleceii, ceapa tocata, usturoiul pisat, patrunjelul tocat(cateva fire). Se potriveste de sare, piper si busuioc dupa gust

Se unge o tava termorezistenta cu unt si se tapeteaza cu pesmet. Se adauga amestecul de dovlecel. Se bate oul ramas cu branza si se toarna deasupra la compozitie

Se da la cuptor pana se rumeneste frumos. Se serveste cu smantana sau cu ce dorim

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume gratinate