Sufleu de mozzarella cu spanac

de Miha in Aperitive / Garnituri, 24 Mai 2013 | 3922 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g mozzarella
  • 2 oua
  • 1 lingura faina
  • spanac
  • sare si piper
  • fulgi de ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de mozzarella cu spanac:

Mozzarella se da pe razatoarea cu ochiuri mari. Se pune intr-un castron, se sareaza si pipereaza dupa gust, se adauga si fulgi de ardei iute, tot dupa gust, faina si galbenusurile.  Spanacul se toaca si se adauga in compozitie.

Albusurile se bat cu un praf de sare. Se bat pana se obtine o spuma consistenta, pe care o vom incorpora in compozitia de mozzarella in 2-3 reprize, amestecand usor cu o spatula, cu miscari de jos in sus.

Turnam compozitia intr-o tava sau vas de ceramica, de dimensiune mica, unsa cu putin unt si tapetata cu faina. Pentru siguranta, am pus hartie de copt pe fundul tavii.

Dam la cuptor la foc mediu pentru cca 40 de minute, pana se rumeneste usor deasupra.

Se rastoarna pe un platou si se portioneaza dupa dorinta.

TIPS-URI

1

mozzarella poate fi inlocuita cu cascaval

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de mozzarella cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Trigoane cu salam