Sufleu de spanac

de dakris in Aperitive / Garnituri, 24 Mai 2012 | 4861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg spanac proaspat
  • 200 g smantana 12-15% grasime
  • 100 g cascaval
  • 3 oua
  • cateva fire marar
  • sare, piper, busuioc, nucsoara
  • unt pt uns vasul
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de spanac:

Spanacul se curata, se spala, se opareste si se lasa sa se racoreasca, apoi se taie marunt.

Ouale se separa. Albusurile se bat spuma, iar galbenusurile se amesteca cu smantana, 75 g cascaval ras, mararul tocat, condimentele si spanacul. Apoi se adauga si albusurile, se amesteca bine si se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu unt ori putin ulei si se rade deasupra restul de cascaval. Se introduce in cuptorul preincalzit si se tine pana cand se rumeneste putin.

Se poate servi ca atare ori ca si garnitura la friptura.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de spanac" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

kukibella 1

25.05.2012, 14:12

mimmi 1

26.05.2012, 14:22

L-am facut si eu si a fost foarte gustos !

dakris 1

30.05.2012, 07:56

Va multumesc pt like-uri, comentarii si aprecieri, dragi bucatarasi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Souffle de spanac