Sufleu de spanac

de Irina in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2010 | 10291 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 grame spanac
  • 2 lg unt
  • un praf de nucsoara
  • 2 oua
  • 2 lg smantana
  • parmezan ras
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de spanac:

Am topit untul intr-o tigaie, am adaugat spanacul, am condimentat cu sare, piper si nucsoara si l-am lasat la inabusit. Apoi am adaugat smantana, parmezanul si am lasat  putin la racit spanacul. In continuare am incorporat galbenusurile, albusurile batute spuma le-am amestecat usor in compozitie.

Am asezat sufleul in vase dragute de portelan si am presarat putin parmezan pe deasupra. Le-am pus in cuptorul preincalzit la 200 grade C vreme de 45 min.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 801 lei
2799.99 lei
1999.00 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (43)

Laly 1

06.07.2010, 13:08

Ce bine arata ca la restaurant

DIANA B 1

21.03.2011, 09:33



Favo !

RuxyRux 1

28.01.2012, 12:13

Vai cat de bine arata Irinaaaa!!!!! foarte mult imi place spanacul!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte invartite cu telemea si spanac