Supa crema de dovleac (bucatarie franceza)

de costi7hector in Mancaruri de post, 10 Ian 2022 | 7795 vizualizari

 

Un preparat pe cat de inedit pe atât de gustos.

 

INGREDIENTE

  • Dovleac 600 gr,
  • ceapă 2 buc,
  • usturoi 3 buc, ghimbir 20 gr,
  • cartofi 450 gr,
  • lapte de cocos 300ml,
  • oregano 5 gr,
  • smantana de gătit 200ml,
  • bacon 50 gr,
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovleac (bucatarie franceza):


Coacem dovleacul si baconul, după care calim ceapă și usturoiul împreună cu ghimbirul.

Stingem cu apa, adăugăm cartofii, laptele de cocos, oregano, sare si piper dupa gust fierbem până sunt fierte legumele după care adăugăm dovleacul si smantana de gătit, balconul îl sfaramam cat sa devina ca niste crutoane.

Blendam totul reglam consistenta si gustul.
Pur si simplu delicioasă.

Pofta buna, dragilor!

TIPS-URI

1

Coacem dovleacul si cartofii pentru un plus de gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovleac (bucatarie franceza)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]