Supa crema de dovleac (bucatarie franceza)

de costi7hector in Mancaruri de post, 10 Ian 2022 | 7056 vizualizari

 

Un preparat pe cat de inedit pe atât de gustos.

 

INGREDIENTE

  • Dovleac 600 gr,
  • ceapă 2 buc,
  • usturoi 3 buc, ghimbir 20 gr,
  • cartofi 450 gr,
  • lapte de cocos 300ml,
  • oregano 5 gr,
  • smantana de gătit 200ml,
  • bacon 50 gr,
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovleac (bucatarie franceza):


Coacem dovleacul si baconul, după care calim ceapă și usturoiul împreună cu ghimbirul.

Stingem cu apa, adăugăm cartofii, laptele de cocos, oregano, sare si piper dupa gust fierbem până sunt fierte legumele după care adăugăm dovleacul si smantana de gătit, balconul îl sfaramam cat sa devina ca niste crutoane.

Blendam totul reglam consistenta si gustul.
Pur si simplu delicioasă.

Pofta buna, dragilor!

TIPS-URI

1

Coacem dovleacul si cartofii pentru un plus de gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovleac (bucatarie franceza)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de rosii