Supa cu galuste

de Lily_Musat in Supe, 25 Iun 2009 | 4662 vizualizari

 

TIP: galustele pentru supa se prepara primele ca sa se umfle si sa iasa bune, sa nu se farame sau sa iasa tari.La 1 ou 4 linguri de gris, la 2 oua 8 linguri de gris dublam compozitia s.a.m.d.

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1/2 pastarnac
  • 2 cepe verzi
  • 2 linguri de pasta de tomate
  • cateva frunze de telina
  • 2 lingurite de sare
  • 2 litri de apa
  • 2 linguri de ulei
  • 2 oua
  • 8 linguri de gris
  • leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu galuste:

Intr-o cratita punem 2 litri de apa la fiert cu 2 linguri de ulei. Cand apa a inceput sa clocoteasca punem morcovul taiat feliute, ceapa taiata marunt, pastarnacul taiat cubulete si lasam sa fiarba bine.

Dupa ce au fiert legumele pregatim rosiile cu frunzele uscate de telina.(sau proaspete).Adaugam in supa rosiile si telina, adaugam sarea. In timp ce fierbe supa pregatim galustele. Amestecam Ouale cu grisul si un praf de sare si le lasam sa se umfle.

Adaugam galustele in supa. Luam incet din compozitia de galuste preparata cu lingurita si punem in supa una cate una, focul il dam incet sa nu se farame si mai lasam putin sa fiarba dupa care adaugam leusteanul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de conopida