Supa cu perisoare de pui

de ala_oancea in Supe, 19 Oct 2009 | 7559 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 gulie
  • 2 cartofi
  • maggi, secretul gustului
  • Perisoare:
  • 250 gr carne tocata din piept de pui
  • 1 albus
  • 1/4 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • frunze patrunjel
  • pesmet
  • sare, piper, boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu perisoare de pui:


Se caleste ceapa intr-un strop de ulei, se adauga apa, apoi legumele curatate si taiate. Se adauga condimentul si se lasa la fiert.
Se amesteca pieptul de pui tocat cu albusul, ceapa si usturoiul date pe razatoare, patrunjelul verde tocat, pesmetul si condimentele. Se formeaza perisoarele si se adauga in supa.
Cand legumele sunt fierte, supa este gata si se adauga patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu perisoare de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

rivka 1

19.10.2009, 17:00

arata super!
vad ca a inceput sezonul ciorbelor si eu fac acum ciorba tot o data la 2 zile, peste vara nu fac aproape deloc nu se mananca dar acum ca a venit frigul a inceut si la mine sezonul
foarte buna!

ala_oancea 1

19.10.2009, 19:52

Multumesc Rivka ! Si eu am descoperit acum ca pot sa-mi pun supa la borcan pt serviciu... si fac mai des

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]