Supa cu perisoare de pui

de Lorra in Supe, 11 Ian 2012 | 5951 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. carne tocata pui
  • 1 ou
  • 200 gr. orez
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • o jumatate ardei gras
  • sare (dupa gust)
  • patrunjel
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu perisoare de pui:

Se pune o oala cu apa la fiert.

Se curata si se spala legumele.

Se toaca ceapa marunt, morcovul si pastarnacul se dau prin razatoarea mare, iar ardeiul se toaca cubulete.

Cand apa a dat in clocot, se pun legumele la fiert impreuna cu putina sare si ulei.

Se pune intr-un castron carnea cu oul, orezul si sarea dupa gust.

Se amesteca bine si se formeaza perisoarele la dimensiunea dorita.

Cand legumele au fiert, se adauga cu grija perisoarele.

Cand si acestea sunt fierte se adauga o jumatate de cutie mica de rosii decojite si taiate.

Dupa 10 min. se da jos de pe foc si se adauga verdeata tocata marunt.

Pofta mare !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu perisoare de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Lorra 1

12.01.2012, 22:41

andutzel 1

20.01.2012, 10:30

Orezul se fierbe inainte sa facem perisoarele ?

Lau 1

20.01.2012, 10:32

orezul nu se fierbe inainte doar spalat si scurs bine de apa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]