Supa de ciuperci cu muschiulet de porc

de Rahela Velicu in Supe, 12 Apr 2016 | 3074 vizualizari

 

Cea mai gustoasa supica, si a fost prima data cand cand am facut-o. Reteta o gasiti si aici - http://noiinbucatarie.ro/supa-de-ciuperci-cu-muschiulet-de-porc/

 

INGREDIENTE

  • 2 borcanele de ciuperci de 280 de gr
  • 300-400 g muschiulet de porc
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2-3 catei de usturoi
  • 50 de ml ulei
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de ciuperci cu muschiulet de porc:

Mai intai punem uleiul la incins. Ceapa o taiem in cubulete mici si o punem la calit impreuna cu ciupercile scurse bine de zeama.

Lasam 5-6 minute, apoi adaugam jumatate din cantitatea de leustean tocat marunt, morcovul si usturoiul rase prin razatoarea mica si mai lasam inca 10 minute la calit.

Adaugam 2 cani de apa si lasam la fiert. Separat feliem muschiuletul de porc si il punem la prajit in ulei incins. Cand este gata, prajit, il taiem in bucati mai mici si il punem in ciorba.

Daca mai este nevoie, puteti sa mai adaugati apa.  Cand este supa gata si ciupercile sunt fierte, adaugam si restul de leustean si putem stinge focul.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti inlocui muschiuletul de porc cu carne de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de ciuperci cu muschiulet de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Gherca Daniela 1

12.04.2016, 16:48

Bunica 1

12.04.2016, 17:06

O bunătate de supă!

Rahela Velicu 1

12.04.2016, 20:17

Merci!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]