Supa de iepure

de Bya Ralu in Supe, 9 Apr 2015 | 9428 vizualizari

 

O supa delicioasa, sa o incercati si voi

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati carne de iepure
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1 radacina de telina
  • 1/2 ardei gras rosu
  • paste-tagliatelle
  • 1 lingura ulei de masline
  • vegeta
  • piper
  • leustean
  • frunze de telina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de iepure:

Bucatiile de iepure se pun intr-o cratita cu apa, se fierbe la foc mediu pentru 30 minute, intre timp se ia spuma.

Ceapa se toaca marunt, ardeiul gras cuburi, iar morcovul rondele si se pun la calit in ulei de masline. Se adauga si radacina de telina taiata feliute.

Dupa ce s-au calit legumele se adauga in oala de supa peste carnea de iepure.

Separat intr-o cratita cu apa pregatim pastele, cand apa incepe sa clocoteasca se pune sare si pastele, se lasa cateva minute, se scurg de apa si se pun in oala de supa.

Se pun condimentele dupa gust se mai lasa cateva minute dupa care se adauga patrunjel proaspat sau frunze de telina tocate marunt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de iepure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (44)

MOKUSKA 1

14.04.2015, 10:54

Bya Ralu 1

15.04.2015, 15:38

saru-mana corinutza

Bya Ralu 1

15.04.2015, 15:39

ildi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]