Supa de linte cu vin alb si rosii uscate la soare

de Satisfyyourcravings in Supe, 13 Dec 2014 | 3230 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare, tocata
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 tije de telina, tocate
  • 3 morcovi, taiati rondele
  • 4 rosii uscate la soare, tocate
  • 1 pahar vin alb sec
  • 1 litru supa de pui sau legume
  • 2 cani linte uscata
  • 1 foaie de dafin
  • 2 legaturi spanac proaspat
  • patrunjel
  • cimbru
  • suc de lamaie
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de linte cu vin alb si rosii uscate la soare:

Se incalzeste uleiul de masline si se soteaza ceapa, telina si morcovii. Se adauga usturoiul si rosiile uscate si se mai gatesc 1 minut.

Se da focul mai mare si se adauga vinul. Se gateste 2-3 minute, pana se evapora alcoolul. Se adauga supa si lintea.

Firele de patrunjel si cimbru se leaga intr-un Bouquet Grani si se adauga in oala. Se aduce la punctul de fierbere, se da focul la mic si se lasa sa fiarba o ora.

Se ia de pe foc, se scot frunza de dafin si Bouquet Grani, se adauga spanacul, se amesteca si se acopera cu un capac. Se lasa 5 minute.

La final se adauga sucul de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de linte cu vin alb si rosii uscate la soare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Satisfyyourcravings 1

13.12.2014, 14:15

Si mie imi place lintea, dar in casa parintilor mei nu era un produs foarte popular.

MotanLaOale 1

13.12.2014, 14:29

Bya Ralu 1

13.12.2014, 14:59

Bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]