Supa de rosii

de ianculubita in Supe, 25 Iun 2011 | 4178 vizualizari

 

Acum e frig si ploua dar va recomand o supa de rosii pentru zilele calduroase care vor veni

 

INGREDIENTE

  • 1kg de rosii bine coapte
  • 1ceapa
  • 1morcov
  • 1dovlecel
  • 1ardei gras
  • 2-3catei de usturoi
  • frunze de telina
  • sare
  • 2-3linguri ulei
  • 2oua
  • gris
  • 2-3cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii:

Toate legumele curatate,spalate,taiate,se pun in oala si se cuprind cu apa;

se lasa la fiert incet mai bine de o ora;

se strecoara iar legumele le dau la blender,pasta rezultata o pun la loc in oala,completez cu apa,pun si un cubulet de concentrat de pui sau vegeta;

cand incepe sa clocoteasca adaug galustele de gris;

pentru aceste galuste cred ca fiecare are metoda personala si nu se abate(la fel ca mine);

eu la un ou de marime medie,pun 4linguri cu gris si putina sare bineinteles,amestec bine iar cand supa clocoteste,pun cu lingurita din compozitie;

dupa ce le-am terminat,pun capacul,dau focul foarte mic si las cateva minute sa fiarba;

cand s-au ridicat la suprafata,opresc focul si tot cu capac las oala;

dintr-un ou,mie-mi rezulta 25 de galuste si dupa cum se vede sunt destul de crescute;

cartoful,dupa preferinta fiecaruia,se pune la blender cu restul legumelor sau cubulete alaturi de galuste

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de conopida