Supa de vitel cu spanac, orez si masline

de loredanaaa in Supe, 5 Iun 2013 | 2898 vizualizari

 

O supica sanatoasa si rapida. Eu am facut fara prajeala ca unde lucrez, ei nu pot manca prajit, asa ca am facut fara si a iesit chiar gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • felii de carne de vitel
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de usturoi
  • 1 morcov taiat bucati sau dat prin razatoare
  • 5 linguri de orez
  • 500 g de spanac fiert sau congelat
  • masline
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de vitel cu spanac, orez si masline:

Ceapa taiata marunt se caleste in 2 linguri de ulei cu carnea taiata bucati si morcovul (eu am facut-o cu un pic de apa si la sfarsit am adaugat uleiul).

Dupa ce e aproape fiarta carnea se  adauga orezul, sare, adaugand mereu cate un pic de apa.

Cand este aproape fiert orezul se adauga spanacul fiert sau cel congelat, usturoiul, apoi maslinele. Daca n-ati prajit ceapa adaugati acum uleiul. Se lasa sa mai fiarba putin adaugand mereu cate putina apa pana a fiert orezul.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

-se poate face si un pilaf in acest mod lasand sa scada apa

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vitel cu spanac, orez si masline" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Geanina87 1

05.06.2013, 22:04

Bunica 1

05.06.2013, 23:03

Eu mai faceam orez cu stevie si era tare bun!Asta care are si carne trebuie sa fie si mai bun!

loredanaaa 1

06.06.2013, 00:34

multummesc motan,geanina,bunica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de vita, cu galuste de gris