Supa limpede de pui

de Miha in Supe, 11 Mai 2009 | 10851 vizualizari

 

Se poate folosi orice fel de carne va place...

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne de pui
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 bucata telina
  • 1 radacina patrunjel
  • patrunjel verde
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa limpede de pui:

Se pune carnea la fiert,se spumuieste de cateva ori si se lasa sa fiarba la foc mic,punand o parte din sare.Supa nu trebuie sa dea in clocot,ci numai sa mocneasca.Restul de sare se va adauga la sfarsit.

Zarzavatul se pune cand carnea este fiarta pe jumatate.Se mai pot adauga si alte legume fata de ceea ce am pus eu,in functie de ceea ce va place:cartofi,gulie,conopida etc.

Cand carnea si legumele au fiert,se scot din supa,iar aceasta se strecoara.Nu se mai fierbe,ci se tine la cald,iar inainte de a fi servita se incalzeste,intrucat trebuie servita fierbinte.

Se serveste cu orice fel de adaos va place:taitei,fidea,galuste de gris si cu patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa limpede de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de rosii cu fidea si mozzarella