Supa Miso (reteta netraditionala)

de Satisfyyourcravings in Supe, 4 Apr 2016 | 3886 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cani apa
  • 1/2 cub concentrat supa de legume (Traditional se folosesc fulgi Bonito-peste uscat)
  • cateva picaturi sos de peste (daca se folosesc fulgi bonito, nu se mai foloseste si sosul de peste)
  • 1 lingura pasta miso alba (Shiro Miso)- pasta de soia fermentata
  • 100 grame tofu moale (silken)
  • 1 foie nori- alge pentru sushi (Traditional se folosesc algele wakame)
  • 2 fire ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa Miso (reteta netraditionala):

Se incalzeste apa intr-o cratita. Se adauga cubul concentrat si sosul de peste si se lasa pana cand cubul este complet dizolvat. 

Separat, se amesteca miso cu 2 linguri din supa obtinuta anterior. Se adauga apoi in supa. 

Se adauga tofu taiat cuburi mici, algele taiate bucati si ceapa taiata rondele. Se amesteca usor. Se lasa sa fiarba la foc mic spre mediu 5 minute. 

Se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa Miso (reteta netraditionala)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supă de rață