Supa Miso (reteta netraditionala)

de Satisfyyourcravings in Supe, 4 Apr 2016 | 3982 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cani apa
  • 1/2 cub concentrat supa de legume (Traditional se folosesc fulgi Bonito-peste uscat)
  • cateva picaturi sos de peste (daca se folosesc fulgi bonito, nu se mai foloseste si sosul de peste)
  • 1 lingura pasta miso alba (Shiro Miso)- pasta de soia fermentata
  • 100 grame tofu moale (silken)
  • 1 foie nori- alge pentru sushi (Traditional se folosesc algele wakame)
  • 2 fire ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa Miso (reteta netraditionala):

Se incalzeste apa intr-o cratita. Se adauga cubul concentrat si sosul de peste si se lasa pana cand cubul este complet dizolvat. 

Separat, se amesteca miso cu 2 linguri din supa obtinuta anterior. Se adauga apoi in supa. 

Se adauga tofu taiat cuburi mici, algele taiate bucati si ceapa taiata rondele. Se amesteca usor. Se lasa sa fiarba la foc mic spre mediu 5 minute. 

Se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa Miso (reteta netraditionala)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Rahela Velicu 1

04.04.2016, 16:00

Gherca Daniela 1

04.04.2016, 17:15

abstract01 1

18.12.2019, 16:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de broccoli si branza