Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de pana_luminita in Supe/Ciorbe, 2 Dec 2009 | 9920 vizualizari
Michelle 1
liana_geicu 1
interesant, dar de ce se numeste nemteasca? pentru ca galustele sunt fierte separat si ca sunt facute cu branza? Nu am mai auzit de varianta asta si cu branza...
pana_luminita 1
asa se numeste, am luat reteta de la o prietena , si nu am cerut prea multe explicatii:
am inteles, eram curioasa!
Bucataras Dragos 1
super! am sa incerc si eu!
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:34
ieri la 11:19
pe 21.10 la 11:11
pe 21.10 la 02:56
de Andra_Constantinescu 6
pe 20.10 la 15:13
de vasimur 4
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
Rocsi
RODIMUR
MotanLaOale
Lina24 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mihaelarzv 1
Rocsi 9
1219 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Andra_Constantinescu 6
1015 puncte
mirela0911 8
1006 puncte
simona72 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!