Supa nemteasca

de pana_luminita in Supe/Ciorbe, 2 Dec 2009 | 9917 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  carne de gaina
  • morcov 
  • ceapa
  • cartof
  • telina 
  • sare
  • PT GALUSTI
  • 4 linguri de gris
  • 2 oua
  • 100 gr branza de vacuta
  • unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa nemteasca:

Fierbem carnea bine, apoi adugam legumele taiate buc mai mari se drege cu sare

Galuste: batem cele doua oua dupa care in ploaie adaugam grisul si branza , galustele se fierb separat in apa cu unt .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa nemteasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]