Aceasta supa am pregatit-o pentru BBK cam de pe la 6 luni. Si a acceptat-o fara probleme de fiecare data!
Curatam legumele si le taiem in cuburi, daca este cazul. Personal, procedez astfel cu cartoful, daca este mare. Le punem la fiert intr-un vas acoperit cu un capac. Cu 5-10 minute inainte de a opri focul adaugam 2-3 picaturi de ulei de masline si verdeturile: spanacul sau broccoli, patrunjelul si busuiocul. Le lasam apoi sa rasufle putin si le pasam la consistenta dorita, adaugam cateva linguri din pa in care au fiert. Se serveste la temperatura camerei.
1
Nu se adauga sare, zahar sau vegeta/delikat!
2
Dupa 9-10 luni puteti adauga putin ulei la fiert.
3
In functie de varsta bebelusului adaptati legumele folosite, mai ales daca dezvolta o sensibilitate aparte!
4
Tinand cont de faptul ca BBk are aproape 10 luni, am inceput sa separ o bucata de morcov, telina, pastarnac sau cartof si sa o pasez cu furculita, lasand bucatele mai mari pentru a ii dezvolta masticatia.
5
Culoarea variaza in functie de legumele folosite! Sa nu va speriati daca este prea verde, de exemplu!
6
Se pastreaza maxim 48 de ore la rece!