Supa-crema de cartofi violet

de madi_marin in Supe, 1 Dec 2018 | 3540 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi violet
  • 1 spate de pui
  • 1 ceapă
  • 1 morcov mic
  • 1 pastârnac
  • sare
  • piper
  • smântână
  • pătrunjel proaspăt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de cartofi violet:

Se spală cartofii şi se pun la fiert în coajă.

Din spatele de pui şi restul legumelor facem o supă concentrată pe care o strecurăm la sfârşit.

Cartofii fierţi se curăţă de coajă şi se pun în blender.

Se adaugă din supa pregătită anterior până obţinem consistenţa dorită.

Se potriveşte gustul cu sare şi piper.

Se serveşte supa-cremă cu smântână şi pătrunjel proaspăt tocat.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de cartofi violet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]