Supa-crema de cartofi violet

de madi_marin in Supe, 1 Dec 2018 | 3279 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi violet
  • 1 spate de pui
  • 1 ceapă
  • 1 morcov mic
  • 1 pastârnac
  • sare
  • piper
  • smântână
  • pătrunjel proaspăt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de cartofi violet:

Se spală cartofii şi se pun la fiert în coajă.

Din spatele de pui şi restul legumelor facem o supă concentrată pe care o strecurăm la sfârşit.

Cartofii fierţi se curăţă de coajă şi se pun în blender.

Se adaugă din supa pregătită anterior până obţinem consistenţa dorită.

Se potriveşte gustul cu sare şi piper.

Se serveşte supa-cremă cu smântână şi pătrunjel proaspăt tocat.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de cartofi violet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de morcovi si cartofi cu crutoane (de post)