Supa-crema de naut cu afumatura

de lilik in Supe, 4 Oct 2012 | 4893 vizualizari

 

Va recomand cu drag aceasta supica cremoasa,atat de simpla si totodata atat de gustoasa...

 

INGREDIENTE

  • 250 gr naut uscat
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 tija de telina
  • coaste afumate de porc(dupa placul fiecaruia)
  • ulei de masline
  • sare,piper
  • crutoane de paine integrala
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de naut cu afumatura:

Punem de seara nautul la inmoi intr-un vas incapator cu apa.

A doua zi il clatim in mai multe ape si il mai lasam in apa pana avem totul pregatit.

Curatam ceapa,morcovii si telina si le tocam marunt,apoi le punem cu 3-4 linguri de ulei de masline la innabusit.

Cand s-au inmuiat punem nautul,lasam putin,apoi punem apa cat sa acopere de o palma.

Cand incepe sa clocoteasca punem afumatura ,spalata bine inainte,apoi lasam sa fiarba la foc mic pana nautul este fiert.

Cand este gata potrivim de sare si piper,apoi scoatem coastele din oala si cu blenderul de mana facem crema de naut.

O servim calda cu putin ulei de masline crud si crutoane de paine integrala(si bineanteles cu afumatura).

TIPS-URI

1

puteti opta si pentru varianta de post fara afumatura ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de naut cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (32)

lilik 1

08.10.2012, 18:42

Alba a fost f gustoasa intr-adevar

lilik 1

08.10.2012, 18:42

Va multumesc

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 20:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de naut